Welkom op de website van
De Geldershof

Via de menuknoppen in het blauwe vak links kunt u veel informatie vinden over onze school.
Zoekt u gericht naar een bepaald onderwerp, dan kunt u dit het beste doen door een zoekwoord in het zoekvakje rechtsboven in te vullen.
Informatie over aanmelden vindt u onder de ronde rode knop rechtsboven.

 Voor het eerst naar de basisschool?

Vier jaar worden is een magische leeftijd: uw kind gaat naar de basisschool! Voor ieder kind is dat één van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven. Met het boekje "Zelf doen!" willen we u helpen om uzelf en uw kind voor te bereiden op deze volgende stap naar zelfstandigheid. We vinden het namelijk belangrijk dat uw kind zich op z'n gemak voelt op school en de ruimte ervaart om zich te ontwikkelen. U kunt het boekje hier  en het inlegvel downloaden. Ook ligt het voor u klaar bij het consultatiebureau.


Aanmelden voor volgend schooljaar

Let op! Is uw kind geboren tussen 1 juni 2016 en 1 juni 2017?  Dan dient uw kind vóór 1 maart 2020 aangemeld te worden bij Schoolwijzer, voor het schooljaar 2020-2021. Aanmelden kan via www.schoolwijzernijmegen.nl.  Attentie: Er volgt géén herinneringsbrief.  Heeft u al een kind op school? Dan hebben broers/zussen geboren tussen 1 juni 2016 en 1 juni 2017, alleen bij aanmelding vóór 1 maart, de garantie op plaatsing op dezelfde school.
Met vragen kunt u terecht bij Schoolwijzer via 024-360 20 22.
 


Berichten op onze website

18 juli 2020
Regelmatig verschijnen er nieuwe berichten. De nieuwste berichten staan bovenaan.
lees meer >>

Achter de witte lijn

06 maart 2020
Elke dag om 12.00 uur en 15.00 uur staan er veel mensen op het plein te wachten tot hun kind, oppaskind of kleinkind naar buiten komt. Voor de kleuters en hun juffen is het fijn dat ze overzicht hebben als ze buiten komen. Om die reden vragen we de wachtende ouders om afstand te houden.
lees meer >>

Lentseveld vrij houden voor fietsers

06 maart 2020
Veel ouders en kinderen komen met de fiets naar school en betreden het schoolterrein via de straat aan de rechterkant van ons schoolgebouw, het Lentseveld genaamd. In die straat is het daarom altijd een drukte van belang met fietsende kinderen en hun ouders. Voor de veiligheid van de kinderen vragen we aan degenen die hun (oppas)kind met de auto brengen om deze straat niet in te rijden en daar niet te parkeren. Dit is geen verkeersmaatregel, maar wel een richtlijn van de school.
lees meer >>

Afspraak gebruik eigen telefoons en tablets op school

01 maart 2020
Op verzoek van de ouderraad hebben we onze afspraken over mobiele telefoons en andere apparaten nog eens tegen het licht gehouden en zijn tot de volgende aanscherping gekomen. Kinderen mogen een mobiele telefoon mee naar school nemen, maar mogen deze niet gebruiken op het schoolterrein en in de school. De telefoon gaat in de zak of in de tas zodra je het schoolterrein opkomt en mag weer tevoorschijn worden gehaald bij het verlaten van het schoolterrein. De school is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade.
lees meer >>

Nieuwe externe vertrouwenspersoon

04 februari 2020
Met ingang van 1 januari 2020 zijn we aangesloten bij de vertrouwenspersonen van GGD Gelderland-Zuid. Als u klachten hebt rondom agressie/geweld, seksuele intimidatie, pesten en/of discriminatie kunt u terecht bij de leerkracht van uw kind, de directeur of bij het bestuur. U kunt ook onze interne contactpersoon raadplegen. Dit is Gerrie-Anne Broekman. Zij kan u zo nodig in contact brengen met de externe vertrouwenspersoon. U kunt ook rechtstreeks een extern vertrouwenspersoon raadplegen. Daartoe neemt u telefonisch contact op met het secretariaat van de GGD: 088-1447330. U wordt dan spoedig gebeld door één van de vier vertrouwenspersonen van de GGD.
lees meer >>